top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKaren Lambrechts

Shining Bright ...


Iedereen bezit straalkracht, al vergeten we het soms... Het is onze straalkracht die maakt dat eender welk doel dat we ons stellen moeiteloos bereikt kan worden. Het is diezelfde kracht die moeiteloosheid en overvloed magnetisch aantrekt op alle mogelijke vlakken maar toch kiezen we er zelf soms voor om die straalkracht te dimmen.


Waarom is de hamvraag ... Het antwoord zal voor de ene of de andere persoon verschillend zijn maar de essentie van het antwoord op die vraag is van onschatbare waarde.


Het antwoord op die vraag zal je tonen welk deel in jou aandacht vraagt. Welk deel er gezien en gevoeld mag worden.


Wat maakt dat je je straalkracht bij momenten beperkt? Ben je bang om jezelf te tonen in al jouw (h)eerlijke glorie? Is er angst voor oordeel, is er schaamte? Of denk je dat er iets of iemand van buitenaf kan bepalen of je al dan niet 'mag' stralen? Ben je misschien zelfs vergeten hoe het voelt om te stralen van binnenuit?


1 vraag met 1001 potentiële antwoorden ...


Als ik straal dan voel ik die sensatie door gans mijn lijf, dan kan ik spreekwoordelijk de wereld aan, dan stel ik niets in vraag, dan zet mijn mind het niet op een lopen, dan zit ik in de spreekwoordelijk 'drivers Seat', dan zijn er geen beperkende gedachten, dan is er enkel ruimte.


Immens veel ruimte in mijn systeem, dan adem ik vanuit mijn buik, dan voel ik mijn hart kloppen zelfs in rust, dan zie ik meer helder dan ooit, dan worden al mijn zintuigen verscherpt, dan lijkt het alsof ik een aureool van licht rond mij draag, dan gaat alles moeiteloos, dan is geen uitdaging te groot, dan is simpelweg alles mogelijk, dan draaien de hoofden om en krijg ik een vriendelijke glimlach als geschenk. Dan zie ik mezelf gewoon verschrikkelijk graag...


Een zalig gevoel van vrijheid dit ... Een heerlijk gevoel van thuiskomen, net zoals dat moment waarop ik de zee deed dansen. Dat unieke moment waar de golven tegen de rotsen kliefden en mijn hart met diezelfde euforie bokkesprongen maakte. Dat unieke moment dat vanuit haar eenvoud en grootsheid tegelijk werd verankerd in mijn hart en ziel.


Zo wil ik mij voelen.


Kan je je nog herinneren wanneer je voor het laatst straalde? En wat houdt je tegen om het vandaag niet opnieuw te doen? We hebben elke dag de keuze om te voelen hoe we ons willen voelen.


Lief mens,

Diep binnenin heb ik slechts 1 hartewens

En dat is dat ik mag Zijn

Ook al doet het hier en daar soms ook wel een beetje pijn


Sluit je ogen

En denk aan een moment

Waar je zo hard verbonden was met die heerlijke sprankel in jou

Zeg me nu niet dat je dit gevoel niet kent


Voel de jubeling in je schoon, puur en breekbaar hart

En maak ruimte voor een lach in plaats van smart

Jouw licht is er altijd

En als je het nu niet aansteekt dan heb je vooral op het einde van de dag immens veel spijt


Want als er 1 ding is dat je niet kan controleren

Dan is het wel de tijd

Dus zie het als een moment om jezelf vooral te eren


Shine Bright

T is nu het moment

Niet straks

Niet morgen

Zodat je vanavond in je bed kan kruipen

Niet moe maar content


Geniet van je dag!


Liefs,Karen

121 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ademruimte.

Comments


bottom of page