top of page

Ben je klaar voor de 2.0 versie van jezelf?

Wil je voelen en ervaren dat de weg naar zuivere transformatie geen onmogelijk iets is, geen pijnlijke ervaring hoeft te zijn maar je zoveel meer ruimte kan geven dan die die je vandaag ervaart?

Dit traject, dat ik met hart en ziel heb gecreëerd vanuit mijn puurste essentie kan jou ondersteunen om die innerlijke sparkle terug wakker te maken.  Om je de ruimte te geven dat je mag voelen en ervaren dat er meer mogelijkheden zijn dan je vandaag de dag denkt.

Het traject is gebaseerd op mijn:

✓ jarenlange ervaring als werknemer binnen corporate structuren waarbij omgaan met verandering een constante was; 

✓ kennis dankzij mijn studie Communicatiewetenschappen en verschillende coachopleidingen;

✓ Praktische coaching ervaring (zowel 1:1 als in groep)

 

Het is een uitdaging op de klassieke 'status quo' waarbij het een antwoord kan zijn op wat je al eventjes voelt en waarbij je je de vraag stelt of het leven meer te bieden heeft dan wat je vandaag de dag ervaart.  

If you want to spice up your Life, now is the time to do it!

Het is een online traject waar je de kans krijgt om dit op eigen tempo te doorlopen met als enige voorwaarde jouw volledige commitment om gedurende 30 opeenvolgende dagen te kiezen voor jezelf.  Niet vanuit ego maar vanuit pure zelfzorg en de wil om te groeien.

Wat krijg je in het traject:

  • Van zodra je je ingeschreven hebt krijg je levenslang toegang tot een afzonderlijk platform waar je het traject kan volgen. Het is een verzameling van persoonlijk opgenomen masterclasses (video's / presentaties) met betrekking tot thema's die gelinkt zijn aan het ontdekken van je kern, jouw zielsverlangens, hoe kan je in contact komen met je dromen en ze ook tastbaar maken?  Hoe we ons brein kunnen 'herprogrammeren' om de dingen anders te doen, op een manier die ons dient, om onze verhalen te herschrijven, en zoveel meer ...

  • een handig E-book / werkboek (56 pagina's)  waar dagelijks korte tips / opdrachten in verwerkt staan die je zullen ondersteunen tijdens dit proces van transformatie en nadien een bijzonder naslagwerk zal zijn als basis voor de start van jouw traject!

  • Persoonlijk ingesproken audio's die je kan inzetten als hulp om te zien wat er gezien mag worden met betrekking tot jouw puurste zielsverlangens en het verwezenlijken van jouw dromen.

Wat is de prijs van dit traject:

Jouw investering voor dit traject bedraagt 198 EUR excl BTW!

Dit zijn uitzonderlijke en vooral tijdelijke lanceervoorwaarden dus wees er snel bij!

Geniet van je  reis, van de weg naar zoveel meer voldoening, levenskwaliteit en energie voor die 2.0 versie van jezelf die staat te popelen om wakker te worden!

Mag ik je verwelkomen?

It's only your life we're talking about ;-)

Liefs,

Karen

Launch-3.jpg
bottom of page