top of page

Ben je klaar voor de 2.0 versie van jezelf?

Wil je voelen en ervaren dat de weg naar zuivere transformatie geen onmogelijk iets is, geen pijnlijke ervaring hoeft te zijn maar je zoveel meer ruimte kan geven dan die die je vandaag ervaart?

Dit traject, dat ik met hart en ziel heb gecreëerd vanuit mijn puurste essentie kan jou ondersteunen om die innerlijke sparkle terug wakker te maken.  Om je de ruimte te geven dat je mag voelen en ervaren dat er meer mogelijkheden zijn dan je vandaag de dag denkt.

Het traject is gebaseerd op mijn:

✓ jarenlange ervaring als werknemer binnen corporate structuren waarbij omgaan met verandering een constante was; 

✓ kennis dankzij mijn studie Communicatiewetenschappen en verschillende coachopleidingen;

✓ Praktische coaching ervaring (zowel 1:1 als in groep)

 

Het is een uitdaging op de klassieke 'status quo' waarbij het een antwoord kan zijn op wat je al eventjes voelt en waarbij je je de vraag stelt of het leven meer te bieden heeft dan wat je vandaag de dag ervaart.  

If you want to spice up your Life, now is the time to do it!

Het is een online traject waar je de kans krijgt om dit op eigen tempo te doorlopen met als enige voorwaarde jouw volledige commitment om gedurende 30 opeenvolgende dagen te kiezen voor jezelf.  Niet vanuit ego maar vanuit pure zelfzorg en de wil om te groeien.

Wat krijg je in het traject:

  • Van zodra je je ingeschreven hebt krijg je levenslang toegang tot een afzonderlijk platform waar je het traject kan volgen. Het is een verzameling van persoonlijk opgenomen masterclasses (video's / presentaties) met betrekking tot de volgende modules

  • een handig E-book / werkboek (56 pagina's)  waar dagelijks korte tips / opdrachten in verwerkt staan die je zullen ondersteunen tijdens dit proces van transformatie en nadien een bijzonder naslagwerk zal zijn als basis voor de start van jouw traject!

  • Persoonlijk ingesproken audio's die je kan inzetten als hulp om te zien wat er gezien mag worden met betrekking tot jouw puurste zielsverlangens en het verwezenlijken van jouw dromen.

Wat is de prijs van dit traject:

Jouw investering voor dit traject bedraagt 298 EUR excl BTW!

Geniet van je  reis, van de weg naar zoveel meer voldoening, levenskwaliteit en energie voor die 2.0 versie van jezelf die staat te popelen om wakker te worden!

Mag ik je verwelkomen?

It's only your life we're talking about ;-)

Liefs,

Karen

"The only thing that's keeping you from getting what you want is the story you keep telling yourself."

Modules

1 / Hoe wil jij je voelen? (video 16')

In dit hoofdstuk leer je meer over de 6 basisnoden van de mens en kan je achterhalen welke voor jou belangrijk zijn om vanuit dat weten te gaan voelen wat je concreet kan gaan doen om te maken dat jouw acties in lijn liggen met jouw noden / jouw verlangen.

2 / De weg vrijmaken (video 24')

"If you want to create a NEW personal REALITY, you will have to CREATE a NEW personality" - zei Tony Robbins. In dit hoofdstuk gaan we dieper in op die delen van jezelf die je tegenhouden en belemmeren. Hier leer je hoe je denken, voelen en handelen op 1 lijn kan brengen.

3 / Mijn hoger doel (video 25')

Hier leer je praktisch hoe je heldere doelen kan stellen en hoe je van je huidige situatie stappen kan zetten in de richting van waar je naartoe wil.

4 / Op zoek naar de kern (video 36')

In deze video exploreren we welke belemmerende overtuigingen en gewoontes ons tegenhouden en geef ik je concrete tips mee hoe je ze kan ombuigen naar dingen die werken. Het leert je concreet om jezelf van een onvermogende naar een vermogende staat te brengen.

5 / Van Surviving naar Thriving (video 10')

Welke dingen kan je concreet toepassen in je leven om ervoor te zorgen dat je meer energie krijgt, dat de dingen moeiteloos naar je toe stromen en je je vrij voelt om jezelf te zijn.

6 / Je verhalen herschrijven (video 21')

Nu we weten hoe belangrijk 'voelen' is of hoe waardevol emoties zijn kijken we in dit hoofdstuk naar hoe we onze staat van zijn kunnen veranderen.

7 / Keuzes maken (video 15')

Last but not least ... Gaat dit deel over hoe je altijd een keuze hebt hoe je je kan voelen en welke realiteit je creëert.  

Launch-3.jpg
bottom of page