top of page
Shot by Ch'otte-1.jpg
OVER ONS

OVER HAAR EN IK,
OVER MAGIE & THUISKOMEN

Vanuit een diep verlangen naar vrijheid, puurheid en kracht werd Travel Light geboren met als doel om mensen dichter bij HUN zielsverlangen te brengen zodat ze hun 'goud' in de wereld kunnen zetten.

Shot by Ch'otte-148.jpg
"ARE YOU WILLING TO DO WHAT IT TAKES, ARE YOU READY TO DO WHAT ACTUALLY MATTERS?" 
SETH GODIN

 

(VER)LICHT REIZEN ...

‘Travel Light’ is de naam en heeft alles en niks te maken met reizen.  Het gaat over onze zielenreis, het ontginnen van ons Goud, het met kracht en verve in de wereld zetten, en dit op een moeiteloze manier.

 

Het Un(b)lock en Transform concept werd niet zomaar geboren vanuit mijn diepste kern maar ontstaat vanuit een diep vertrouwen en vooral ook een proefondervindelijk weten dat ons systeem gewoon zo werkt.  

 

Dat wanneer we ons kunnen of durven openstellen om te zien, we van daaruit de keuze hebben om dingen te ontrafelen of te exploreren zodat we een nieuwe en meer voldoening gevende realiteit kunnen creëren.  

 

Bewust kiezen en onvoorwaardelijk gaan voor transformatie.

Bewust kiezen voor LICHTheid in plaats van zwaarte.

Ik geef je (adem)ruimte.

 

Ruimte om te zijn en te groeien in je volwaardige en authentieke ik, ruimte om te exploreren, om te ontdekken welk goud er in jou ontgonnen mag worden.

 

Het is niet zonder toeval dat net ik me met zoveel overgave stort in dit fantastisch avontuur waarbij het gaat om mensen inspireren, mensen doen ontwaken om te zien wat er gezien mag worden en het vooral daar niet bij te houden.

 

Om mensen tastbare en voelbare handvaten te geven die hen terug mogelijkheden laat zien in plaats van beperkingen. Die hen opnieuw de veer- en de slagkracht geeft om er ten volle te staan.  

 

Om de beperkingen en de verhalen die we meedragen om te buigen naar een nieuwe en vooral tastbare realiteit die ons instant laat voelen hoe het voelt om vrij te zijn. 

 

"Je mag (ver)licht door het leven reizen", dat alleen al was voor mezelf alleszins vroeger een moeilijke zin om uit te spreken - laat staan ernaar leven - omdat ik op de één of andere manier had meegekregen dat het voor mij moeilijk ‘moest’ gaan.  Anders klopte het niet.  Anders verdiende dit geen plek.

 

Ik ben dankbaar dat ik die gedachte, die overtuiging heb kunnen ombuigen naar een realiteit die zoveel mogelijkheden brengt en al gebracht heeft.  

 

1 van die mogelijkheden was en is oa het opstarten van mijn eigen bedrijf.  "Cold turkey-gewijs" in het ijle springen en toch ook niet, omdat je op de één of andere manier een rotsvast en gebeiteld geloof hebt in je eigenwaarde en vooral hoe je die kan inzetten om anderen mee te inspireren om de zo broodnodige stappen te zetten.  

 

Ik heb al herhaaldelijk mogen ervaren dat ik de tools in mij draag om die mensen die ervoor openstaan te ondersteunen op hun pad.

 

Om bij wijze van spreken de innerlijke piano van de mens terug te stemmen zodat hij / zij de schoonste muziek kan spelen die niet enkel hun eigen hart doet jubelen maar dat van zovele anderen.

 

Het is jouw journey, dus je kan er maar beter een heerlijke en pure ervaring van maken!

Travel Light.

Anker 1
Shot by Ch'otte-21.jpg
Bezielster Travel Light

Ondernemen vanuit mijn natuur

Hallo

 

Ik ben Karen, dromer eerste klas, motiverende inspirator volgens de Insights Discovery terminologie, 'ENFP' wanneer we denken aan Myers Briggs maar allesbehalve in ‘vakjes’ denkend al zou mijn intro anders doen vermoeden ;-)

 

Na een carrière van ruim 20 jaar binnen Corporate omgevingen heb ik vooral massa’s ervaring opgedaan als het gaat over omgaan met tal van verschillende mensen, bedrijfsculturen, alle mogelijke vormen van leiderschapsstijlen, enz …  

 

Al onze ‘levenservaringen’, 'goed' of 'slecht', zijn vaak goud waard. Dat willen en durven zien, telkens opnieuw immens veel van kunnen leren is een uitdaging voor elk van ons.  In elke ervaring huist wel één of andere wijsheid, ook al zien we dat misschien niet altijd op het moment wanneer we ons in die situatie bevinden.

Geen masker voor mij, maar slechts enkel ruimte voor mijn pure en authentieke ik. Iets waar ik nog elke dag een weg in afleg om dit voor de volle 1000% te mogen voelen.

 

Ik weet uit ervaring dat niet leven volgens je natuur zijn gevolgen zal tonen .. Is het in de vorm van een burn out of kwetsuur ... Something is bound to happen ... some day .. 

 

Ik heb geleerd te voelen wat thuiskomen is .. Thuiskomen bij jezelf, ten volle mogen zijn en Leven vanuit je eigen natuur waardoor je merkt dat alles moeiteloos begint te stromen.

 

Iets dat me ook heeft getoond dat er alleen dan de grootste impact gecreëerd kan worden, niet enkel voor jezelf maar ook voor anderen.  

En laat dat laatste nu 1 van de vele redenen zijn waarom ik deze sprong waag, waarom ik er nu voor kies om zonder censuur mezelf te kunnen en mogen zijn om op die manier gehoor te geven aan mijn innerlijke stem.

 

Ik voel me bijna ‘apostelgewijs’ geroepen om die mensen te inspireren die op één of andere manier voelen dat ze hun weg even kwijt zijn.

 

Mensen in hun kracht zetten, hen wakker maken om eerst en vooral openheid te creëren zodat ze kunnen zien wat er gezien mag worden.  

 

Om vervolgens te gaan exploreren welke overtuigingen of verhalen meegedragen worden en hun nut vandaag niet meer bewijzen.  

 

Om dan naadloos over te gaan naar de laatste en vooral minstens even belangrijke stap, om dat stuk dat ons niet meer dient vast te pakken en te transformeren naar iets dat werkt.

 

Ik laat me niet enkel inspireren door de coaching opleidingen die ik heb mogen volgen maar ook en vooral door mijn eigen levenservaring en de soms woelige waters die ik heb mogen doorzwemmen.  

 

Met een rugzak vol inzichten  om een nieuwe tastbare en vooral zinvolle realiteit te creëren.

 

Ik bied mensen de veilige bedding die ze nodig hebben om bovenstaande stappen met de grootste openheid en overgave te doorlopen.

 

Bezield, geïnspireerd en gepassioneerd door het leven, doe ik niets liever dan Leven geven, met de grootste pure overgave en vanuit een onvoorwaardelijk en diep geloof in de mens.

 

  • Ben je bereid om je anker even uit te gooien en stil te staan bij jouw huidige realiteit?

  • Ben je bereid om je veld van mogelijkheden te zien?

  • Ben je bereid om je open te stellen voor alles wat er zich aandient?

  • Ben je vooral bereid om het roer over te nemen en te gaan varen met de haren in de wind en de zon op jouw gezicht?

 

Ben je bereid om je GOUD te laten stromen?

 

Wil je graag weten welke concrete tools ik jullie kan aanbieden? 

Yes, show me the money!

Liefs,

 

Karen

Breng me als eerste op de hoogte van nieuwe dingen!

Top! Je zal als eerste op de hoogte gebracht worden!

VIP LIJST
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page